Veelgestelde Vragen

Veelgestelde vragen

Dat een webshop met de naam Pillenbrillen vragen oproept snappen we maar al te goed. Daarom hieronder een overzicht met de meest gestelde vragen:

Bestellen

Als ik hier een bestelling doe staat er zeker Pillenbrillen op het pakketje en op mijn rekeningafschrift?

Nee. Op de met zorg samengestelde envelop staat alleen ‘PB’ en op de rekeningafschriften vind je onze KvK-naam Festivalbrillen terug. Dus je hoeft aan niemand uit te leggen waarom je Pillenbrillen hebt besteld (op festivals mag dat uiteraard wel).

Ik heb een beschadigde bril thuis gestuurd gekregen, kan ik een nieuwe krijgen?

Mocht je een beschadigde bril hebben ontvangen, stuur ons dan even een foto via WhatsApp +31 (0) 6 25222301  en we zullen je zo snel mogelijk een nieuwe toesturen.

Ik heb zojuist een bestelling gedaan maar geen bevestigingsmail ontvangen. Is mijn bestelling wel aangekomen?

Het komt weleens voor dat onze mailtjes (voornamelijk bij hotmail) in het postvak ‘Ongewenst’ komen. Kun je geen mailtje vinden en het geld is wel afgeschreven? Neem voor de zekerheid even contact op via Whatsapp met onze klantenservice.

Het is 2 dagen geleden dat ik een bestelling heb gedaan en mijn bril is er nog steeds niet, hoe kan dit?

De verzendtijd van een bril bedraagt 1 werkdag. Het kan helaas wel is voorkomen dat de PostNL een sorteerfout maakt.  Hierdoor kan het zijn dat de verzendtijd 1-3 werkdagen in beslag neemt. Is de bestelling na 3 werkdagen nog steeds niet? Neem dan even contact via Whatsapp met onze klantenservice.

Wanneer ik een zonnebril bestel, krijg ik dan een track en trace code?

Bij elke bestelling wordt een Track En Trace code meegeleverd. Deze valt terug te vinden in je mailbox.

Is het ook mogelijk om vanuit België brillen te bestellen?

Ja dat is zeker mogelijk. De verzendtijd naar België is over het algemeen 3 werkdagen.

Als ik de brillen op donderdag bestel heb ik ze dan voor het festival zaterdagmiddag?

Helaas kunnen wij de postbode niet verplichten om harder of sneller te fietsen. Wil je er zeker van zijn dat je je bril voor het festival op zaterdagavond hebt, bestel je bril dan op donderdag.

Hoe worden de brillen verstuurd?

De brillen worden met liefde verpakt in bubbeltjesplastic en verstuurd via brievenbuspost door middel van enveloppes en brievenbuspakketjes. Van de Kaart shirts en Premium zonnebrillen worden met pakketpost verstuurd.

Over Pillenbrillen

Hoe is het geniale idee achter Pillenbrillen ontstaan?

Dat begon ooit op een zwoele zomeravond in het Franse Avignon. Terwijl mijn vrouw en ik genoten van een goede Franse rode uit 1863 en ik net een stuk Camembert naar binnen propte was daar het idee. Waarom kijken al die mensen op festivals toch altijd naar je hoofd wanneer je net lekker aan het gaan bent? Een zonnebril met de memorabele naam Pillenbrillen moest dat verhelpen. En zo geschiedde.

Welke brillen zijn het beste om je pupillen te verbergen?

Met onze ‘spiegelbrillen’ weet je zeker dat mensen je pupillen niet zien. Onze overige zonnebrillen hebben vrijwel allemaal getinte glazen waardoor je pupillen ook minder goed zichtbaar zijn.

Wie zit erachter pillenbrillen.nl?

Vanwege mogelijke paparazzi-verschijnselen en hordes fans voor onze voordeur kunnen wij helaas niet vertellen wie we zijn. Behalve dat we een goede smaak voor zonnebrillen hebben natuurlijk

Zitten er ook pillen bij de brillen?

Nee dan heb je het verkeerd gelezen. Het is pillenbrillen en niet pil en brillen.